Bijna klaar voor vertrek!
Blijf op de hoogte en volg Sanne & Anouk
03 November 2012 | Nederland, Nederland
Nou, nog een paar dagen en dan is het zover! Dinsdagochtend 6 november vliegen wij naar India.
Inmiddels hebben we alle opdrachten en verslagen voor school afgerond en ingeleverd. We hebben alle inkopen gedaan en de koffers zijn zo goed als ingepakt.
We hebben de afgelopen week alleen wat problemen gehad met het visum. Zoals het nu lijkt wordt onze visumaanvraag maandagochtend ingediend bij de ambassade. Als hij wordt goedgekeurd, dan komt ons paspoort met visum maandagavond per koerier naar Schiphol.
Dat betekent dat wij om 19.00 uur op Schiphol aanwezig zullen zijn om ons paspoort en visum op te halen.. Daarna begint een lange nacht, want we vliegen pas om 7.00 uur dinsdagochtend.
Gelukkig komen Henk, Piet en Trijnie ons gezelschap houden op Schiphol. Hoewel het niet ideaal is, zullen wij wel erg opgelucht zijn als we maandagavond eindelijk ons visum in ontvangst mogen nemen.
We hopen maar dat alles goedkomt!
Naast alle stress rondom het visum, hebben we ook zeker tijd gehad voor leuke dingen. Zo hebben we afgelopen weekend onze rondreis gepland en alle binnenlandse vluchten en hotel geboekt.
Onze reis komt er als volgt uit te zien:
Dinsdag 6 november komen we aan in Mumbai. Hier hebben we voor de eerste dagen een hotelletje geboekt.
Op vrijdag 9 november gaan we per bus of trein naar Pune. Hier zullen we ruim 7 weken verblijven om aan ons project te werken.
Op 28 december zullen we aan onze rondreis beginnen.
We vliegen eerst naar het Noorden van India, waar we de steden Varanasi, Agra en Jaipur zullen bezoeken. We zullen hier onder andere een boottocht over de Ganges maken, de Taj Mahal bezoeken en naar een national park met tijgers gaan.
Na ongeveer twee weken, vliegen we naar het Zuiden van India. We zullen verblijven in de streek Goa. Dit is het toeristische gebied van India, waar voornamelijk veel westerse jongeren naartoe komen. Hier zullen we onder andere gaan genieten van de zon, zee en het strand!
Op 23 januari zullen we dan weer terug vliegen naar Mumbai, waar we de laatste dagen van onze reis zulen verblijven.
En op 26 januari vbliegen we terug naar Nederland en zal onze familie klaar staan op Schiphol!
We hebben ontzettend veel zin in onze reis! En we zullen jullie via deze blog op de hoogte houden van onze ervaringen.
Voor nu gaan we nog even genieten van een gezellig weekend met onze vrienden en familie, die we straks toch 3 maanden moeten missen.
Liefs, Sanne en Anouk
03 November 2012 - 16:35
Trijnie:
Nou idd eerst een relaxe weekendje nog met iedereen , maandag nog een tentamen en dan op naar de luchthaven en kom op met die visum en vliegen maar , -
03 November 2012 - 17:12
Anette:
Hoi Sanne,
Ik wens je heel erg veel plezier bij je reis en je werk daar. Hopelijk komt het goed met je visum. Ik ga je volgen.
Liefs, Anette -
03 November 2012 - 17:46
Christa:
Lieve Sanne ,
Leuk dat ik je net nog even zag , heel veel plezier en su 6 daar .
Veel liefs en een dikke knuf en kus
Christa xxx -
03 November 2012 - 18:53
Elleke:
goede reis en genieten voor dat je het weet zit je in india liefs -
04 November 2012 - 00:48
Bert Santes:
bsantes@home.nl
04 November 2012 - 00:53
Bert :
Een hele goede reis toegewenst. Geniet er van. Zal jullie reisverslag volgen. Tot volgend jaar.... -
04 November 2012 - 01:06
Luuk Ten Have:
Hee meiden,
Een heel goede reis toegewenst! Ik ga jullie verhalen volgen!
Groetjes Luuk ten Have
luuk_ten_have@hotmail.com -
05 November 2012 - 19:04
Simone:
Lieve meiden, veeeeel plezier en ik ga jullie volgen. Nog een tip: drink altijd uit een flesje waarvan je de sluitring zelf gebroken hebt en neem geen ijsklontjes in je glas drinken in een restaurant of waar dan ook.
Sorrie moest ik nog even doen. -
06 November 2012 - 16:52
Klaas Steunebrink:
He meiden,
Het is nu 6 november 17.00 uur local time (hihi).
Als het goed is zijn jullie nu geland in Mumbai. Ik hoop dat jullie een goede reis gehad hebben.
Janine en ik zijn erg nieuwsgierig naar jullie volgend reisverslag Het regent hier en het is koud en donker.
We zien het wel weer.
Janine en mij -
06 November 2012 - 20:17
Ellen:
ha Sanne,
Een heel goed tijd in India, liefs van(tante) Ellen -
06 November 2012 - 21:20
Trijnie:
Jullie geland en in een hotelletje nu en dan morgen naar Poona.
Wij vanmiddag Amar aan de lijn of jullie in het vliegtuig zaten en wanneer aankomst in India.
Nou even uitrusten en bijkomen en dan hopelijk morgen opgehald door Amar.
Hij zou goed op julie passen , vroeg pap an hem ha ha.
Nou Mumbai een k.... stad , hopelijk Poona beter,
En jullie appartementje leuk en leuke ervaring in het weeshuis.
We horen weer, xxxx, kus ons
07 November 2012 - 07:43
Trijnie:
Nou jullie onderweg naar Poona, en Amar komt jullie halen , dan naar jullie eigen stekkie voor de komende tijd.
Nu in de bus onderweg.
Ik hoor als jullie er zijn .
liefs mij xxxxx -
07 November 2012 - 21:10
Trijnie:
Nou dat klinkt al beter, Poona toch anders dan mumbai.
En het weeshuis al bezocht en eten bij de familie van Amar, morgen met Amar,s vrouw naar een winkel en al gesetteld in het appartementje.
Ben benieuwd hoe het allemaal verder gaat, nu even alles op jullie in laten werken .
En dan volgende week starten in het weeshuis.
Wij Bas bezocht in het ziekenhuis, operatie viel mee, geen krammen , maar een soort schoonmaak en wat gevijld aan een bot, scheelt ook in weken en niet zo,n grote mitella .
Morgen komt hij weer thuis.
Nou wij horen weer, praat Henk en Sientje steeds wat bij en andersom,
Nou geniet van alles en groetjes van iedereen, liefs mij